Ohjelma

Ohjelma

Klikkaa eri päivien ohjelmat näkyviin Ohjelma-valikosta. Muutokset mahdollisia. Ohjelmapäivityksiä voi seurata myös festivaalin Facebook-sivulla. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.


POP UP -KIRJAKAUPPA RUNOALUE
Kulttuuritalo Valve. Hallituskatu 7, Oulu.

Lue runo! Pop up -kirjakauppa RUNOALUE kokoaa yhteen lukuisten kustantajien teoksia Muusajuhlien ajaksi. Runokaupan valikoimasta löydät Muusajuhlien esiintyjien teosten lisäksi kiinnostavan kattauksen runoutta. Tervetuloa selailemaan, yllättymään, löytämään! Valveella sijaitseva Turun Sarjakuvakaupan Oulun toimipiste on avoinna laajennetuilla aukioloajoilla pop up -runokaupan aikaan tiistaista perjantaihin klo 11-19 ja lauantaina klo 11-17.
Osuuskunta Poesia, Huutomerkki ry, Oulun sarjakuvakeskus.


Runoja odottamisesta
The Waiting Room, Hammaslääkäriasema Andanten odotushuone. Kirkkokatu 17, Oulu.

Hammaslääkäriasema Andanten yhteyteen perustettu The Waiting Room on muutakin kuin odotushuone. Se on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, johon voi tulla vaikka ei olisi edes asiaa hammaslääkäriin. The Waiting Roomissa voi nauttia paitsi kanssaihmisten seurasta, myös taiteesta – huoneessa pidetään vaihtuvia näyttelyitä. Muusajuhlilla yleisö voi runouden avulla vaikuttaa odotushuoneen tunnelmaan! Kirjoita itse tai valitse mieleisesi odottamisesta kertova runo, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen yhdistys@huutomerkki.fi tai tuo paikan päälle. Runot sommitellaan odotushuoneen seinälle ihmisten iloksi. Runoja otetaan vastaan 1.7.- 5.8.
Huutomerkki ry.


Sarjakuvanäyttelyt muusajuhlien aikana

1.8.-1.9. Valvegalleria (Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7)
Tommi Musturi: KAIKUA VASTAAN 2: Sarjakuvia, piirroksia ja liikkuvia kuvia

1.-31.8. Sarjakuvagalleria! (Oulun Sarjakuvakeskus, Hallituskatu 7)
Mattias Elftorp: Vasta-aine / Antidope

11.-26.8. Bingo-galleria (Mäkelininkatu 29)
Ville Pirinen

8.8.-31.8. Oulun asematunneli
Harri Filppa: Olipa kerran kustavissa…

(Huom. Mattias Elftorp (Ruotsi) on tavattavissa Oulun sarjakuvakeskuksella Taiteiden yössä 18.8.)